Timi és Gyuri esküvő dj. rendezvény!

Timi és Gyuri Szegeden a Fehértói Halászcsárdában tartotta esküvő dj. rendezvényét. Jóval előtte Budapesten találkoztunk az Esküvővásáron. Már ekkor mondták hogy az esküvőre esküvői dj-t szeretnének meghívni, mert változatos zenére szeretnének bulizni és olyan esküvő dj-t keresnek aki széles zenei repertoárral és nagy tapasztalattal rendelkezik.
Mivel az ifjú pár jelenleg is Szegeden él és tanul, ezért kézenfekvő volt hogy itt is fognak megházasodni és bulizni többek között esküvői dj. szolgáltatás igénybevételével. Csodálatos idő volt, ezért a szabadban is remek képek készültek. Mire az ifjú pár megérkezett a ceremóniából és a fotózásról, addigra az esküvő dj . összeszerelte a hang és a fénytechnikát, majd átöltözve nyugodtan várta az ifjú párt és a kedves vendégeket. A vacsora szenzációs volt. Több ételből lehetett választani. Természetesen a halételek fogytak a legjobban. Vacsora után nyitótánc következett, majd az esküvő dj. elindította a bulit. Az esküvői dj. változatos zenéket játszott az ifjú pár és a vendégek ízlése szerint. Timi, Gyuri és a vendégek nagyon meg voltak elégedve az esküvői dj. szolgáltatással. És megígérték hogy ajánlani fognak ismerőseiknek, hogy Ők is az esküvőre esküvői dj-t rendeljenek.

Esküvő dj. rendezvény Szegeden!Esküvői dj. rendezvény a Fehértói Halászcsárdában!Timi és Gyuri is esküvő dj-t hívott az esküvőre!Esküvői dj. rendezvényre készülődés Szegeden!